Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /home/sfeervol/domains/sfeervollewachtruimte.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /home/sfeervol/domains/sfeervollewachtruimte.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Jacky van Noort – Sfeervollewachtruimte.nl

Jacky van Noort

 

Als dierenarts en docent aan de opleiding voor Paraveterinairen heeft Jacky gedurende haar werkzaamheden bij vele dierenartspraktijken binnen gekeken en is vandaar uit geïnspireerd geraakt om een positieve sfeerimpuls te geven aan de wachtruimten binnen de medische sector. Zij weet op de juiste manier diverse branches aan elkaar te koppelen om uiteindelijk tot bovenstaand doel te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *